Известие

Collapse
No announcement yet.

Обучаване на ключ - къде и колко ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обучаване на ключ - къде и колко ?

Здравейте , колеги . Системата е следната . Като взех колата , в дистанционното нямаше касетчицата с батерията . Отворих го и се оказа , че няма копченце едно и още едно там .... (разпоени са) . Взех от колега от тук друго дистанционно ( работи , свети ) . НО аджеба къде да отида да обучат дистанцииката да ми отваря и затваря колата .... Пин кода го нямам ...
    Има ли начин изобщо или да не се занимавам ..
    Мислех от новото да прехвърля липсващите части в старото но не ми се рискува ..
    Благодаря за помоща предварително .

Сложи си аларма.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от roverbulgaria Покажи съобщение
      Мислех от новото да прехвърля липсващите части в старото но не ми се рискува ...
      Това трябва да направиш, ако не можеш сам в някой гсм сервиз
      ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от roverbulgaria Покажи съобщение
        Здравейте , колеги . Системата е следната . Като взех колата , в дистанционното нямаше касетчицата с батерията . Отворих го и се оказа , че няма копченце едно и още едно там .... (разпоени са) . Взех от колега от тук друго дистанционно ( работи , свети ) . НО аджеба къде да отида да обучат дистанцииката да ми отваря и затваря колата .... Пин кода го нямам ...
        Има ли начин изобщо или да не се занимавам ..
        Мислех от новото да прехвърля липсващите части в старото но не ми се рискува ..
        Благодаря за помоща предварително .
        Само един чип трябва да се разпои от старото и да се прехвърли на новото

Другия вариант е да се прочете пин кода от бодито и да се обучи
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

оградил съм местата дето липсват елементи .. Кое чипче трябва да се прехвърли ??? Мисля при познат в сервиз за компютри да го сменим , с поялниците дето са с топъл въздух ...
          Last edited by roverbulgaria; d.m.y г., 18:44.

Comment

Твоя ключ със колко бутона е ? На този си има 2 бутона . Тази платка мисля , че си има всичко за да работи .... Чипа за прехвърляне трябва да е този със 8 пина . Но нека и някой друг да потвърди , не съм на 100% сигурен ...

Alfa Romeo 156SW 2.4jtd 140ps '01
            -------------------------------------------------
            Alfa Romeo GTV 2.0 v6 TB 202ps '98 - Fun Car

Comment

Нищо не и липсва на платката. Прехвърлете първо 8 пиновия чип. Ако не тръгне прехвърлете и другия, ако пак не тръгне значи бодито си го е отипсало това дистанционно и трябва да се обучава.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Нищо не и липсва на платката. Прехвърлете първо 8 пиновия чип. Ако не тръгне прехвърлете и другия, ако пак не тръгне значи бодито си го е отипсало това дистанционно и трябва да се обучава.
                на новото дистанционно , там дето съм отбелязал си има елементи копченце и т.н. аз съм с 3 бутона - откл , закл, багажник .

мойто е лявото . Значи да прехвърля чипа с 8 пина а ако не тръгне и другия да сменя ..

Comment

Най-вероятно нищо няма да стане. Тъй като старото дистанционно вече е забравено от бодито. Трябва да се обучи новото с пин кода. Не си играй да разпояваш нищо най-добре.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Най-вероятно нищо няма да стане. Тъй като старото дистанционно вече е забравено от бодито. Трябва да се обучи новото с пин кода. Не си играй да разпояваш нищо най-добре.
                    колко цифри е пина ? В книжката на колата пише един 4 цифри и един към 20 цифри (ма той май е за музиката ) . Добре де има ли начин да се разбере тоя пин и да си обуча ключа ? Кажете какво да правя. Гадно е така като абориген отварям с ключа тая красавица

Comment

5 цифри. Пише го само на картата.

Comment

В крайна сметка , мога ли да го обуча като нямам пина .. Някой може ли да го направи , препоръчайте ключар който да свърши работа ...

Comment

Може. Сваля се бодито, отваря се, чете се пин кода от него и после с кода се обучава ключа с диагностичната апаратура.

Comment

аларма е решението!
                            sigpic АР 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от i 147 Покажи съобщение
                              аларма е решението!
                              Ако ще слага аларма само заради дистанционното, по-добре само дистанционно.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X